Erik Vannisselroy

Partner

Arbeidsrecht TRC Advocaten voor incasso en vorderingen Incasso Ondernemingsrecht Vennootschapsrecht
Be√ędigd in het jaar 1993 040-294 45 00 ln.netacovda-crt@yorlessinnav.e Meer over Erik Vannisselroy
Erik Vannisselroy

Over Erik Vannisselroy

Mr. Erik Vannisselroy is in 1993 als advocaat beëdigd en in dienst getreden van (de rechtsvoorganger van) TRC Advocaten. Sinds 2002 is hij een van de partners. Nu werkt hij vooral voor MKB-ondernemers. Hij adviseert en procedeert op het gebied van ondernemingsrecht en arbeidsrecht. Specialismen zijn: ondernemingsrecht, bedrijfsovernames, arbeidsrecht, contractenrecht en incasso.

Erik heeft een uitgebreide staat van dienst en heeft veel cliënten in de zakelijke dienstverlening, de agrarische sector en de IT branche. Daarnaast werkt hij veel voor productie- en handelsbedrijven.

Erik is een zeer ervaren en deskundige advocaat, met hoge professionele maatstaven. Door zijn cliënten wordt hij gewaardeerd om zijn grote betrokkenheid en nauwgezetheid. Zoals één van hen schetst: “Hij zorgt voor een gedegen voorbereiding, denkt mee, is creatief in het zoeken naar mogelijkheden in het belang van de organisatie en weet dat vervolgens zeer scherp te verwoorden op de juiste momenten. Ik heb onze samenwerking als zeer prettig en positief ervaren.” “Als het moet dan zet hij alles opzij,” aldus een tweede cliënt. “Vasthoudend. Toegewijd. Altijd correct,” zegt een andere opdrachtgever. “En dat is goed, want zo ben ik zelf ook.”

Erik heeft Nederlands recht gestudeerd aan de Universiteit van Tilburg, afstudeerrichting ondernemingsrecht. Hij is lid van de VAAN (Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Nederland) en de VIA (Vereniging van Incasso- en procesadvocaten). Binnen de directie van TRC heeft hij Financiën in portefeuille. Erik is een sportief en actief lid van de regionale gemeenschap; hij bekleedt ook enkele bestuursfuncties.

Artikelen van Erik Vannisselroy

Contact opnemen met Erik Vannisselroy

* Verplicht veld