Mark van den Hoff

Advocaat

Asiel- en vreemdelingenrecht Bestuursrecht Sociaal zekerheidsrecht
Be√ędigd in het jaar 1989 06-53323044 ln.netacovda-crt@ffohdv.m Meer over Mark van den Hoff
Mark van den Hoff

Over Mark van den Hoff

Mr. Mark van den Hoff, in 1989 beëdigd, legt zich vooral toe op het vreemdelingenrecht. Hij is als advocaat werkzaam op het aanmeldcentrum van het Ministerie van Justitie en is toegelaten tot de piketregeling vreemdelingen. Dat houdt in dat hij rechtshulp verleent aan asielzoekers bij hun asielaanvraag. Mark ondersteunt niet alleen asielzoekers bij hun asielaanvraag, maar verleent ook rechtshulp aan andere vreemdelingen die een verblijf beogen, zoals verblijf op medische gronden of in het kader van gezinshereniging/gezinsvorming. Ook wordt rechtshulp verleend aan bedrijven met vragen over buitenlands personeel, het begeleiden van aanvragen om verblijfsvergunningen voor het verrichten van arbeid en kennismigranten. Daarnaast is hij gespecialiseerd in vragen en procedures met betrekking tot de Wet Arbeid Vreemdelingen.

Hij heeft daarnaast een advies- en procespraktijk op het gebied van bestuursrecht en sociale zekerheidsrecht, waarbij hij cliënten bijstaat in procedures betreffende onder andere de Participatiewet, de Ziektewet, de Werkloosheidswet, de Algemene Ouderdomswet en aanverwanten wetten en regelingen.
Ook op het gebied van het ruimtelijk bestuursrecht is hij actief, onder andere met adviezen en in procedures met betrekking tot het Bouwbesluit 2012.

Artikelen van Mark van den Hoff

22 januari 2015

Boete Sociale Zekerheid

Door Mark van den Hoff

3 oktober 2012

Minderjarige asielkinderen

Door Mark van den Hoff

25 juni 2012

TRC Advocaten doet mee aan High Trust van de Raad voor Rechtsbijstand

Door Mark van den Hoff

Contact opnemen met Mark van den Hoff

* Verplicht veld