Ingrid van den Broek

Advocaat

Arbeidsrecht Incasso Letselschade- en aansprakelijkheidsrecht Ondernemingsrecht Vennootschapsrecht
Ingrid van den Broek

Over Ingrid van den Broek

Mr. Ingrid van den Broek is begin 2003 als advocaat beëdigd en sindsdien met veel plezier werkzaam bij TRC Advocaten. Na de eerste drie jaar op diverse rechtsgebieden ervaring te hebben opgedaan, heeft zij er bewust voor gekozen zich met name te gaan bezighouden met de advisering van ondernemers en werknemers. Al geruime tijd voert zij een advies- en procespraktijk op het gebied van het arbeidsrecht, ondernemingsrecht, contractenrecht en aansprakelijkheidsrecht. Daarnaast behandelt Ingrid in voorkomend geval zaken op het gebied van letselschade.

Ingrid heeft met succes twee specialisatieopleidingen afgerond bij de Grotius Academie. In juni 2009 heeft zij de specialisatieopleiding Onderneming en Aansprakelijkheid afgerond. In juni 2014 heeft zij de specialisatieopleiding Arbeidsrecht succesvol afgerond. 

Ingrid is lid van de Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Nederland (VAAN) en lid van de Vereniging voor Aansprakelijkheidsrecht. Verder is zij lid van Kiwanis Eindhoven en bekleedt zij een bestuursfunctie binnen Ladies Circle De Kempen.

Artikelen van Ingrid van den Broek

4 juli 2019

WAB: wat zijn de belangrijkste wijzigingen voor mij als werkgever?

Door Ingrid van den Broek

11 januari 2017

Einde dienstverband na twee jaar ziekte; let op wijze beëindiging dienstverband!

Door Ingrid van den Broek

7 januari 2016

Wet aanpassing arbeidsduur is nu wet flexibel werken. Wat zijn de wijzigingen?

Door Ingrid van den Broek