Jeroen Hellendoorn

Partner, tevens beroepscurator

Wet Homologatie Onderhands Akkoord Faillissementsrecht Insolventie Ondernemingsrecht Schuldsanering Surséance van betaling Vennootschapsrecht
Jeroen Hellendoorn

Over Jeroen Hellendoorn

Mr. Jeroen Hellendoorn werd in 1988 beëdigd. Hij is een van onze specialisten op het gebied van faillissementsrecht. Hij wordt vaak benoemd tot curator of bewindvoerder en adviseert bedrijven die te maken krijgen met een (dreigend) faillissement. Hij volgde daartoe de Specialisatierichting Insolventierecht (faillissementsrecht). Jeroen is lid van de Vereniging van Insolventierecht Advocaten (Insolad).

Daarnaast is Jeroen actief op het gebied van ondernemingsrecht en adviseert hij op dit rechtsgebied zijn klanten en voert hij procedures.

Ondernemers hebben vaak praktische adviezen nodig over contracten, hoe om te gaan met contractspartijen, concurrenten, personeel en medeaandeelhouders. Samen met de ondernemer wordt gezocht naar de optimale weg voor de onderneming en ondernemer, hetgeen lang niet altijd ziet op procedures, maar bijvoorbeeld op het uitwerken van samenwerkingsverbanden en overeenkomsten, zodat de ondernemer op die punten ontzorgd wordt en zijn energie kan steken in het ondernemerschap zelf.

Jeroen is fanatiek hardloper en neemt ook deel aan het "Rundje um ut hundje", een hardloopevenement in Horst aan de Maas. Daarnaast is Jeroen actief hockeyer en golfer.