Mario Struik

Advocaat

Bouw- en vastgoedrecht Huurrecht Strafrecht Advocatenkantoor voor huurrecht omgeving Eindhoven
Be√ędigd in het jaar 2009 06-52713497 ln.netacovda-crt@kiurts.m Meer over Mario Struik
Mario Struik

Over Mario Struik

Mr. Mario Struik is sinds begin 2009 werkzaam bij TRC Advocaten. Daarvoor is hij als jurist gedurende een periode van 15 jaar werkzaam geweest bij een aantal grote (verzekerings)maatschappijen, waardoor hij niet alleen de nodige (incasso-)praktijkervaring heeft opgedaan, maar ook een ruime (proces-)ervaring op het gebied van huurrecht en het privaatrechtelijk bouwrecht.

Mario treedt zowel voor als tegen (professionele) verhuurders op, voor de regio Eindhoven maar ook  ver daarbuiten. Ook adviseert hij en staat hij zijn cliënten in contractuele zin bij.

Op het terrein van het privaatrechtelijk bouwrecht staat hij met name aannemers bij, overigens ook hier in adviserende en contractuele zin.

Naast het huur- en (privaatrechtelijk) bouwrecht kreeg met name het strafrecht al gauw zijn bijzondere interesse, zo zeer dat hij zich ook op dit terrein is gaan specialiseren.

Hoewel een groot gedeelte van zijn strafrechtpraktijk nog steeds bestaat uit commune strafzaken (waaronder vermogensdelicten, geweldsdelicten en Opiumwetdelicten) gaat zijn bijzondere belangstelling uit naar het economisch strafrecht (waaronder kort gezegd alle vergrijpen vallen die strafbaar zijn gesteld in de Wet op de Economische Delicten), en is hij inmiddels ook op dit terrein steeds meer actief.

Mario maakt deel uit van de sectie bouw- en vastgoed en de sectie strafrecht van TRC Advocaten.

Artikelen van Mario Struik

31 juli 2018

De meetinstructie