Marcel Faassen

Advocaat

Arbeidsrecht Pensioenrecht
Be√ędigd in het jaar 2011 040-294 45 00 ln.netacovda-crt@nessaaf.m Meer over Marcel Faassen
Marcel Faassen

Over Marcel Faassen

Mr. Marcel Faassen is na afronding van de studies Sociaal Juridische Dienstverlening aan de Hogeschool Utrecht en rechtsgeleerdheid aan de Universiteit van Tilburg (beide cum laude) in dienst getreden van TRC Advocaten, alwaar hij zich eerst gedurende enkele jaren heeft toegelegd op de algemene rechtspraktijk, met een focus op het huurrecht, arbeidsrecht en contracten- en (overheids)aansprakelijkheidsrecht. Daarvoor is Marcel Faassen enkele jaren werkzaam geweest in de pensioenbranche.

Vanuit zijn bijzondere interesse voor het arbeidsrecht is Marcel Faassen zich gaan specialiseren in dat rechtsgebied en is hij deel gaan uitmaken van de sectie Arbeidsrecht. Hij legt zich toe op het adviseren en procederen over een breed spectrum van arbeidsrechtelijke onderwerpen, zoals ontslag, loonvorderingen, arbeidsongeschiktheid en CAO-vraagstukken. Marcel Faassen staat zowel werkgevers als werknemers bij.

Door de ervaring en expertise die Marcel Faassen heeft opgedaan in de algemene rechtspraktijk, staat hij ook nog steeds ondernemers en particulieren bij in tal van andere civielrechtelijke kwesties, met name op het gebied van het contracten- en aansprakelijkheidsrecht.

Marcel Faassen werkt sinds 2010 bij TRC Advocaten en is in 2011 toegelaten tot de balie van het arrondissement Oost-Brabant.

Artikelen van Marcel Faassen

11 april 2016

Europees Hof: rechtsbijstandverzekeraars moeten vrije advocaatkeuze bieden

Door Marcel Faassen

23 februari 2016

Problemen rond wachtgeldregeling thuiszorg in verband met versnelde verhoging AOW-leeftijd

Door Marcel Faassen

27 oktober 2014

Aansprakelijkheid voor pensioenpremies

Door Marcel Faassen

Contact opnemen met Marcel Faassen

* Verplicht veld