Marcel Faassen

Professional Support Lawyer

Be√ędigd in het jaar 2011 040-294 45 00 ln.netacovda-crt@nessaaf.m Meer over Marcel Faassen
Marcel Faassen

Over Marcel Faassen

Mr. Marcel Faassen is sinds 2010 werkzaam bij TRC Advocaten. Na bijna 8 jaar als advocaat te hebben gewerkt, is Marcel met ingang van januari 2019 werkzaam als professional support lawyer voor de secties arbeidsrecht en ondernemingsrecht.

Als professional support lawyer is Marcel verantwoordelijk voor het beheer en de ontwikkeling van de know how van de bovengenoemde secties en werkt hij nauw samen met de advocaten van TRC.

Zijn werkzaamheden bestaan onder andere uit het signaleren, beoordelen, bewerken en verspreiden van de voor de secties relevante ontwikkelingen op het gebied van wetgeving en jurisprudentie. Daarnaast ondersteunt Marcel de advocaten van TRC door het opstellen van - bijvoorbeeld -overeenkomsten, processtukken en juridische adviezen ten behoeve van de praktijkvoering.

Daarnaast voert Marcel taken uit op het organisatorische en wetenschappelijke vlak. Bij organisatorische taken kan worden gedacht aan de organisatie van interne vaktechnische overleggen en algemene kennismanagementtaken. Bij wetenschappelijk georiënteerde taken kan worden gedacht aan het schrijven van publicaties.

Artikelen van Marcel Faassen

4 april 2019

Update over de compensatie transitievergoeding bij ontslag van langdurig zieke werknemers

Door Marcel Faassen

12 maart 2019

Opname en vervallen vakantiedagen; pro activiteit van werkgever vereist

Door Marcel Faassen

14 februari 2019

Compensatie transitievergoeding bij ontslag van langdurig zieke werknemers

Door Marcel Faassen

Contact opnemen met Marcel Faassen

* Verplicht veld