Rowan Rosens

Advocaat

Arbeidsrecht Ondernemingsrecht Vennootschapsrecht
Be√ędigd in het jaar 2016 040 - 294 45 00 Rowan Rosens op LinkedIn ln.netacovda-crt@snesor.r Meer over Rowan Rosens
Rowan Rosens

Over Rowan Rosens

Mr. Rowan Rosens is in juni 2016 afgestudeerd aan de Tilburg University, waar hij de master rechtsgeleerdheid – accent privaatrecht heeft afgerond. Tijdens zijn studie heeft Rowan zitting genomen in diverse commissies en verschillende juridische studentstages gelopen in zowel de advocatuur als in het bedrijfsleven, waaronder bij ASML. Daarnaast heeft hij ervaring opgedaan in het buitenland door een deel van mijn master opleiding aan de Tsinghua University, Beijing (China), te volgen. 

Rowan is direct na zijn studie in dienst getreden bij TRC Advocaten. Rowan is momenteel werkzaam in de secties ondernemingsrecht en arbeidsrecht. Rowan voert een proces- en adviespraktijk op het gebied van algemeen civiel recht, met accenten op vennootschaps- en ondernemingsrecht, contractenrecht en arbeidsrecht. 

Naast zijn werkzaamheden bij TRC Advocaten bekleedt Rowan op dit moment een bestuursfunctie binnen een hockeyvereniging, is hij vaste auteur van de online nieuwssite Kluwer SmartNewz Ondernemingsrecht en is hij lid van de Ronde Tafel te Veldhoven.

Contact opnemen met Rowan Rosens

* Verplicht veld