Geert Bosman

Advocaat

Bouw- en vastgoedrecht Huurrecht Incasso Ondernemingsrecht Vennootschapsrecht
Geert Bosman

Over Geert Bosman

Mr. Geert Bosman is geboren en getogen in Friesland. Hij specialiseerde zich tijdens zijn studie Nederlands Recht aan de Rijksuniversiteit Groningen in het aansprakelijkheids-/verzekeringsrecht. Hij is in 2000 afgestudeerd en beëdigd als advocaat.

Tegenwoordig voert hij binnen de secties Bouw- en Vastgoedrecht en Ondernemingsrecht een civiele praktijk met accenten op bouwrecht, huurrecht en aansprakelijkheidsrecht.

Binnen het aansprakelijkheidsrecht houdt hij zich veel bezig met het verhalen van schade ontstaan door fraude, dit in opdracht van bestuursorganen, ondernemingen en particulieren, bijvoorbeeld in geval van verzekeringsfraude, uitkeringsfraude of verduistering in dienstbetrekking. 

Geert heeft de Specialisatie opleiding Onderneming en Aansprakelijkheid bij de Grotius Academie met goed gevolg afgerond en is lid van de Vereniging voor Aansprakelijkheidsrecht. Daarnaast is hij lid van de Vereniging van Incasso en Procesadvocaten (VIA). 

Geert bekleedde bestuursfuncties binnen een voetbalvereniging, de Ronde Tafel 166 Veldhoven, waarvan hij thans lid is, en netwerkorganisatie ONS Ondernemen.

Artikelen van Geert Bosman

31 juli 2018

Aansprakelijkheid na verkrijging grond door bevrijdende verjaring

Door Geert Bosman

8 december 2016

Verkrijging door extinctieve verjaring

Door Geert Bosman

1 mei 2016

Afdwingen medewerking aan levering van onroerende zaak

Door Geert Bosman

Contact opnemen met Geert Bosman

* Verplicht veld