Ahmad Qurishi

Advocaat

Ondernemingsrecht Wet Homologatie Onderhands Akkoord
Ahmad  Qurishi

Over Ahmad Qurishi

Ahmad Qurishi heeft in juli 2016 zijn Master Civiel Recht behaald aan de Radboud Universiteit van Nijmegen. Hij schreef zijn masterscriptie over de verzekeringsplicht van ondernemingen in het kader van cybersecurity.

Naast zijn studie is Ahmad meerdere jaren maatschappelijk actief geweest als vrijwilliger bij verschillende verenigen. Als student-stagiaire en werkstudent heeft Ahmad in diverse rechtsgebieden ervaring opgedaan met de advocatuur. Na een periode als Legal Counsel bij één van de grootste start-ups van Europa, heeft hij thans de overstap naar de advocatuur gemaakt.

Sinds oktober 2019 is Ahmad verbonden aan TRC Advocaten bij de sectie Ondernemingsrecht. Afgelopen jaren heeft Ahmad specifieke kennis opgedaan in de automotive branche waar hij nationale en internationale klanten heeft bijgestaan. Ahmad adviseert, onderhandelt en procedeert over een groot aantal aspecten van commerciële contracten. Ahmad houdt van juridische puzzels en lost deze graag voor u op, waarbij hij voor u op zoek gaat naar een efficiënte en pragmatische oplossing. Heeft u een juridische kwestie, aarzel dan niet om contact met Ahmad op te nemen.

Artikelen van Ahmad Qurishi

woensdag 13 oktober 2021

Haast geboden met wetgeving voor toegang tot voertuigdata

Door Ahmad Qurishi

woensdag 21 juli 2021

DOR opkopersregister voor autobranche is een wassen neus!

Door Ahmad Qurishi

woensdag 2 juni 2021

Pas op voor handel van in beslag genomen auto’s!

Door Ahmad Qurishi