Ben van Campfort

Advocaat

Bouw- en vastgoedrecht Bouwrecht Huurrecht Project-/herontwikkeling
Ben van Campfort

Over Ben van Campfort

Ben van Campfort is op 1 augustus 2019 in dienst getreden van TRC Advocaten, waar hij de sectie Bouw- en vastgoedrecht is komen versterken.

Ben is geboren en getogen in Eindhoven. In 2009 behaalde hij aan de Universiteit van Tilburg de bachelor studie Recht en Management. Ook liep hij in 2009 zijn drie maanden durende studentstage bij TRC Advocaten. In 2010 behaalde Ben zijn master Recht en Management en het Civiel Effect (onderdeel van de bachelor studie Nederlands Recht dat nodig is om later de advocatuur in te gaan).

Na zijn studie is Ben in mei 2011 in dienst getreden bij een advocatenkantoor in ’s-Gravendeel (Zuid Holland). Op 5 augustus 2011 is Ben als advocaat beëdigd. Van december 2013 tot en met februari 2015 is hij werkzaam geweest bij een Rotterdams advocatenkantoor, om vervolgens terug te keren naar Brabant; tot en met juli 2019 was hij werkzaam bij een middelgroot Eindhovens advocatenkantoor. Ben heeft inmiddels 10 jaar ervaring als advocaat.

Vanaf zijn kinderjaren wist Ben al dat hij advocaat wilde worden. Van die gedachte heeft hij achteraf geen moment spijt gehad. Iedere zaak heeft zijn eigen verhaal, waarbij het behalen van een voor de klant zo goed mogelijk resultaat zijn drijfveer is; hier haalt hij genoegdoening uit.

Ben’s werkwijze wordt gekenmerkt door een no-nonsense- instelling en voortvarendheid. Hierbij werkt hij zorgvuldig, en praat en schrijft hij in begrijpelijke taal, zonder poespas. U zult hem altijd enthousiast en goedgestemd aan de telefoon krijgen. Eerlijkheid en vertrouwen staan bij Ben hoog in het vaandel.

Ben heeft in december 2017 de Grotius Specialisatieopleiding Onroerend Goedrecht met succes afgerond.

RechtSgebiedenregister

Ben van Campfort heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden geregistreerd:

- huurrecht
- bedrijfsruimte
- woonruimte

Op grond van deze registratie is hij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Artikelen van Ben van Campfort

dinsdag 26 januari 2021

Geeft een exclusiviteits- en/of nawerkingsbeding de makelaar in de praktijk recht op courtage?

Door Ben van Campfort

maandag 17 augustus 2020

Contractuele boete in de NVM Koopovereenkomst Woning: beroep op financieringsvoorbehoud

Door Ben van Campfort

dinsdag 17 september 2019

Ik heb de meetinstructie NVM niet gevolgd en word aansprakelijk gesteld. Hoe wordt de schade berekend?

Door Ben van Campfort