Evelien Geerings

Advocaat

Bestuursrecht Bouw- en vastgoedrecht Vergunningen
Evelien  Geerings

Over Evelien Geerings

Al tijdens haar studie in Nijmegen was Evelien Geerings werkzaam bij TRC Advocaten in Veldhoven, haar geboorteplaats. Het beviel haar zo goed dat ze er ook na haar beëdiging in 2003 is blijven werken. Evelien legt zich bij TRC Advocaten toe op het rechtsgebied personen- en familierecht en omgevingsrecht.

Op het gebied van het personen- en familierecht staat Evelien cliënten met name bij in zaken op het gebied van alimentatie, afstamming, gezag en adoptie. Om haar deskundigheid te vergroten volgde Evelien onder andere de Juridische Specialisatieopleiding Familierecht en de mediationopleiding van de Vereniging van Familierechtadvocaten Scheidingsmediators (vFAS).

In de praktijk van het omgevingsrecht staat Evelien cliënten bij in vraagstukken die omgevingsvergunningen en bestemmingsplannen betreffen. Daarnaast houdt zij zich bezig met handhavingskwesties in zaken waarin gemeentes de naleving van regels wil afdwingen door middel van het opleggen van een last onder dwangsom of last onder bestuursdwang.

Evelien is lid van de Vereniging voor Bestuursrecht (VAR). 

Artikelen van Evelien Geerings

donderdag 18 maart 2021

Heeft u al gehoord van de Tijdelijke Ondersteuning Noodzakelijke Kosten (TONK)?

Door Evelien Geerings

woensdag 19 augustus 2020

Overweegt u uw woning te verven?

Door Evelien Geerings

dinsdag 26 mei 2020

De nieuwe beleidsregels kamerverhuur en woningsplitsing Eindhoven in werking getreden

Door Evelien Geerings