Ingrid van den Broek

Advocaat

Arbeidsrecht Ondernemingsrecht Letselschade- en aansprakelijkheidsrecht Ontslagrecht
Ingrid van den Broek

Over Ingrid van den Broek

Ingrid van den Broek is begin 2003 als advocaat beëdigd en sindsdien met veel plezier werkzaam bij TRC Advocaten. Na de eerste drie jaar op diverse rechtsgebieden ervaring te hebben opgedaan, heeft zij er bewust voor gekozen zich met name te gaan bezighouden met de advisering van ondernemers en werknemers. Al geruime tijd voert zij een advies- en procespraktijk op het gebied van het arbeidsrecht, ondernemingsrecht, contractenrecht en aansprakelijkheidsrecht. Daarnaast behandelt Ingrid in voorkomend geval zaken op het gebied van letselschade.

Ingrid heeft met succes twee specialisatieopleidingen afgerond bij de Grotius Academie. In juni 2009 heeft zij de specialisatieopleiding Onderneming en Aansprakelijkheid afgerond. In juni 2014 heeft zij de specialisatieopleiding Arbeidsrecht succesvol afgerond. 

Ingrid is lid van de Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Nederland (VAAN). Verder is zij lid van Kiwanis Eindhoven en  Ladies Circle De Kempen.

RechtSgebiedenregister

Ingrid van den Broek heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden geregistreerd:

- arbeidsrecht

Op grond van deze registratie is zij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Artikelen van Ingrid van den Broek

dinsdag 30 maart 2021

Hebben uw werknemers nog veel openstaande vakantiedagen?

Door Ingrid van den Broek

dinsdag 23 februari 2021

De WHOA en de arbeidsovereenkomst

Door Ingrid van den Broek

vrijdag 10 juli 2020

Een WIEG in huis sinds 1 juli 2020? Profiteer van extra geboorteverlof!

Door Ingrid van den Broek