Tom Jeltema

Partner

Bestuursrecht Bouw- en vastgoedrecht
Tom  Jeltema

Over Tom Jeltema

Tom Jeltema begon in 1993 als advocaat in Eindhoven en heeft sindsdien een solide juridische expertise opgebouwd. Hij adviseert en procedeert op het gebied van het bestuursrecht, waarbij de nadruk ligt op omgevingsrecht en het civiele vastgoedrecht. Zijn klantenkring is breed, maar bestaat met name uit ondernemers. Ook wordt gewerkt voor overheidsinstanties en particulieren.

Zijn bijzondere affiniteit met ondernemers blijkt uit feit dat Tom ruim 10 jaar voorzitter is geweest van het Veldhovens Ondernemers Contact (VOC). Ook vanuit die hoedanigheid weet hij wat er onder ondernemers leeft. Snel inspelen op vragen van cliënten staat centraal in zijn praktijk. Praktische oplossingen staan centraal zonder het juridisch speelveld uit het oog te verliezen. Komt het tot een procedure dan staat voortvarend en doortastend handelen voorop.

Tom is lid van de Vereniging voor Bestuursrecht (VAR) en tevens bestuurslid van 'Veldhoven Verbindt, het platform voor alle Veldhovense serviceclubs, netwerkclubs en ondernemersverenigingen.

Artikelen van Tom Jeltema

dinsdag 10 november 2020

Weigering omgevingsvergunning na principebesluit strijdig met vertrouwensbeginsel

Door Tom Jeltema

donderdag 28 mei 2020

Nieuwe datum inwerkingtreding Omgevingswet bekend

Door Tom Jeltema

maandag 20 april 2020

Coronavirus themadossier omgevingswet wederom uitgesteld

Door Tom Jeltema