Corné Uitdehaag

Partner, tevens beroepscurator

Faillissementsrecht ICT- & Intellectuele eigendomsrecht Letselschade- en aansprakelijkheidsrecht Insolventie Ondernemingsrecht Schuldsanering Surséance van betaling Vennootschapsrecht
Corné Uitdehaag

About Corné Uitdehaag

Mr. Corné Uitdehaag is advocaat sinds 1990. Hij heeft zich gespecialiseerd in het ondernemingsrecht en het insolventierecht. Hij adviseert ondernemers in financiële moeilijkheden en bij herstructureringen, over financieringen en zekerheden. Verder adviseert en procedeert hij over kwesties betreffende bestuurdersaansprakelijkheid. Corné wordt regelmatig aangesteld als curator of bewindvoerder. Hij volgde de specialisatieopleiding Insolventierecht en Financiële Economie voor curatoren en is lid van Insolad, de vereniging van insolventierechtadvocaten.

Daarnaast volgde Corné de specialisatieopleiding Personenschade en adviseert en procedeert hij over kwesties van letselschade en overlijdensschade.

Corné bekleedde bestuursfuncties bij de Veldhovense Ronde Tafel en diverse andere maatschappelijke en culturele instellingen.