Evelien Geerings

Advocaat

Bestuursrecht Bouw- en vastgoedrecht Familie- en erfrecht Vergunningen
Evelien Geerings

About Evelien Geerings

Al tijdens haar studie in Nijmegen was mr. Evelien Geerings werkzaam bij TRC Advocaten in Veldhoven, haar geboorteplaats. Het beviel haar zo goed dat ze er ook na haar beëdiging in 2003 is blijven werken. Evelien legt zich bij TRC Advocaten toe op het rechtsgebied personen- en familierecht en omgevingsrecht.

Op het gebied van het personen- en familierecht staat Evelien cliënten met name bij in zaken op het gebied van alimentatie, afstamming, gezag en adoptie. Om haar deskundigheid te vergroten volgde Evelien onder andere de Juridische Specialisatieopleiding Familierecht en de mediationopleiding van de Vereniging van Familierechtadvocaten Scheidingsmediators (vFAS).

In de praktijk van het omgevingsrecht staat Evelien cliënten bij in vraagstukken die omgevingsvergunningen en bestemmingsplannen betreffen. Daarnaast houdt zij zich bezig met handhavingskwesties in zaken waarin gemeentes de naleving van regels wil afdwingen door middel van het opleggen van een last onder dwangsom of last onder bestuursdwang.

Evelien is lid van de Vereniging voor Bestuursrecht (VAR). 

Articles written by Evelien Geerings

14 November 2019

Leges; hoe zit dat ook alweer?

By Evelien Geerings

4 November 2019

Het indexeringspercentage 2020 is bekend

By Evelien Geerings

8 October 2019

Nieuwsflits: belastingaftrek partneralimentatie wordt verlaagd

By Evelien Geerings