TRC Advocaten steunt Ruby&Rose in de strijd tegen kanker

 
 
 
Jeroen Hellendoorn
 

21 maart 2011

Jeroen Hellendoorn

 
 

Dit artikel heeft betrekking op onze juridisch specialisatie:

Algemeen

27 mei a.s. neemt TRC Advocaten wederom deel aan het golftoernooi op De Golfhorst te Horst ten bate van Ruby&Rose, een organisatie die zich inzet voor de strijd tegen vrouwenkanker. Aan dit toernooi doet weer een groot aantal BN-ers mee en er zijn optredens van onder meer de deelnemers aan de Voice of Holland en Edsillia ROmbley.

Tweede editie
Na een zeer geslaagd golfevent vorig jaar doet TRC Advocaten ook nu weer mee aan het tweede toernooi van Ruby & Rose dat plaats zal vinden op 27 mei 2011 op het Golfcomplex De Golfhorst te Horst. Aan dit toernooi zal ook weer een groot aantal BN-ers meedoen waaronder Minke Booij, Fabiënne de Vries, Elsemieke Havenga, Maud Mulder, Helga van Leur, Tim Immers, Winston Post, Ronald Waterreus, Ernest Faber, Karel vd Graaf, Robert Eenhoorn, John de Jong, Wilbert Gieske, Piet Schrijvers, John Bosman, Frederik de Groot, Pierre van Hooijdonck, René & Willy vd Kerkhof, Klaas Wilting, Ronald Janssen, Martijn Reuser, Paul Haarhuis en Willem van Hanegem. 's Avonds zullen de kandidaten uit The Voice Of Holland en Edsilia Rombley een mooi optreden verzorgen. De opbrengst zal ten goede komen aan de Stichting Ruby & Rose, die zich bezighoudt met wetenschappelijk onderzoek, voorlichting en kennisoverdracht op het gebied van gyneacologische kanker. Zie ook http://www.rubyenrose.org.

Terugblik toernooi 2010

In mei 2010 organiseerde Ruby&Rose voor het eerst het golfevent als sponsoractie in de strijd tegen kanker. 20 BN'rs stapten samen met enthousiaste ondernemers -onder wie TRC Advocaten uit Horst- op de green. Het event heeft maar liefst 30.000,- opgebracht!
Maar liefst 20 BN'ers (o.a. Minke Booij, Antonie Kamerling, Ronald Waterreus, John Bosman, Piet Schrijvers en Karel van der Graaf) stapten toen de green op om samen in een flight met enthousiaste golfers een balletje te slaan voor het goede doel! De middag werd afgesloten met een programma met prijzen, een diner en muziek. Alles gesponsord door bedrijven speciaal voor Ruby & Rose.

Aan het einde van de avond werd de opbrengst bekend gemaakt. Een cheque van maar liefst 30.000,- voor onderzoek naar vrouwenkanker werd overhandigd aan het bestuur van Ruby&Rose!

Zie ook de site: http://www.rubyenrose.org.