Overname failliete drukkerij Van Spijk

 
 
 
Jeroen Hellendoorn
 

11 oktober 2007

Jeroen Hellendoorn

 
 

Dit artikel heeft betrekking op onze juridisch specialisatie:

Insolventie

Machines, mensen en opdrachten van de failliet verklaarde drukkerij Van Spijk in Venlo zijn overgenomen door het bedrijf Graphic & Mail. Daarmee is zoveel mogelijk recht gedaan aan de belangen van schuldeisers, personeel en andere betrokkenen.

Vorige maand is drukkerij Van Spijk failliet verklaard. Volgens curator Jeroen Hellendoorn (TRC-advocaten, vestiging Horst) behaalde het bedrijf nog niet de helft van de benodigde omzet om te overleven.

Graphic & Mail verzorgt drukwerk, printwerk, labels, stickers, verpakkingen en relatiegeschenken. Daar is nu de drukkerij bijgekomen.

 Faillissementsrecht

Wanneer een bedrijf de schulden niet meer kan betalen wordt men geconfronteerd met het faillissementsrecht. Dat is een vervelende en emotionele zaak. Onze advocaten treden regelmatig op als curator of bewindvoerder en kunnen er dan voor zorgen dat aan de belangen van uzelf en de schuldeisers zo veel mogelijk recht gedaan wordt. In deze zaak hebben de meeste medewerkers hun baan kunnen behouden en zijn de opdrachten overgenomen door de nieuwe eigenaar.