TRC Advocaten 104 2 500Px

Ahmad Qurishi

Ahmad Qurishi heeft in juli 2016 zijn Master Civiel Recht behaald aan de Radboud Universiteit van Nijmegen. Hij schreef zijn masterscriptie over de verzekeringsplicht van ondernemingen in het kader van cybersecurity.

Naast zijn studie is Ahmad meerdere jaren maatschappelijk actief geweest als vrijwilliger bij verschillende verenigen. Als student-stagiaire en werkstudent heeft Ahmad in diverse rechtsgebieden ervaring opgedaan met de advocatuur. Na een periode als Legal Counsel bij één van de grootste start-ups van Europa, heeft hij thans de overstap naar de advocatuur gemaakt.

Sinds oktober 2019 is Ahmad verbonden aan TRC Advocaten bij de sectie Ondernemingsrecht. Afgelopen jaren heeft Ahmad specifieke kennis opgedaan in de automotive branche waar hij nationale en internationale klanten heeft bijgestaan. Ahmad adviseert, onderhandelt en procedeert over een groot aantal aspecten van commerciële contracten. Ahmad houdt van juridische puzzels en lost deze graag voor u op, waarbij hij voor u op zoek gaat naar een efficiënte en pragmatische oplossing. Heeft u een juridische kwestie, aarzel dan niet om contact met Ahmad op te nemen.

TRC Advocaten 104 2 500Px

Kennisartikelen door Ahmad

Van dealerschap naar agentuur; wat zijn de juridische gevolgen?

Ahmad Qurishi

Ahmad Qurishi

Arrow

Zakelijke rekening geweigerd door een bank? Leg je daar niet zomaar bij neer

Ahmad Qurishi

Ahmad Qurishi

Arrow

De curator en het civielrechtelijk bestuursverbod; een praktijkvoorbeeld

Ahmad Qurishi

Ahmad Qurishi

Arrow

Nieuwe wetgeving consumentenkoop gevolgen voor de autobranche

Ahmad Qurishi

Ahmad Qurishi

Arrow

Stel uw vraag aan Ahmad