TRC Advocaten Website024 (2)

Onze expertise

Hoe kunnen we u helpen?

U heeft hart voor de zaak en richt uw blik graag op de horizon. U houdt van groei en wil uw onderneming, team en familie laten floreren. Juridische aangelegenheden komen hierbij onontkomelijk op uw pad. Soms zijn het kleine vraagstukken, soms moeilijkheden die u wakker houden.

Grote of kleine kwesties; u wilt de zekerheid dat uw juridisch vraagstuk door een specialist wordt opgepakt die bevlogen en daadkrachtig voor u aan het werk gaat. Die snel en doortastend werkt. U hebt de juiste specialist gevonden. Wij staan u met raad en daad bij. Dag en nacht. Wij geven ondernemers de ruimte om te doen waarin zij goed zijn en om grenzen te verleggen. Dát kunt u van ons verwachten.

Wat doen wij zoal?

Wij begeleiden reorganisaties, overnames en faillissementen met toewijding en daadkracht. Advies bij een groeiend personeelsbestand en duurzaam ondernemen geven wij op basis van actuele kennis. Bevlogen en besluitvaardig nemen wij bouw- en vastgoedvraagstukken uit handen. Dat kan een advies zijn, begeleiding bij een gang naar de rechtbank of praktische ondersteuning.
Wat uw behoefte ook is, wij ondersteunen niet alleen de ondernemer bij alle ad hoc en structurele juridische vraagstukken, maar ook de mens erachter.

 

Themadossiers

Corona Kennisdossier

Coronavirus themadossier

Arrow
Wet Homologatie Onderhands Akkoord

Wet homologatie onderhands akkoord (WHOA)

Arrow

HOE WE DAT DOeN

We nemen de tijd om met u kennis te maken. Tijdens deze kennismaking stellen wij uw behoefte scherp en komen met een plan van aanpak. Helder en praktisch. U kunt duidelijke afspraken verwachten over de werkwijze en de tarieven. We helpen ondernemers om verantwoord grenzen te verleggen.

TRC Advocaten Website068

Heeft u vragen of bent u op zoek naar juridisch advies?

Laat hieronder uw gegevens achter en geef aan wat uw vraag is. U wordt dan zo spoedig mogelijk geholpen door een van onze specialisten.

TRC Advocaten Website016

Speciaal voor ondernemers en de mens erachter

Samenwerken; niet vóór u maar mét u

Toegankelijk en eerlijk