TRC Advocaten Website071 (1)

Ondernemingsrecht

TOEKOMSTGERICHT ONDERNEMEN MET JE ZAKEN OP ORDE

Als ondernemer kijkt u vooruit. Gezonde groei is belangrijk, evenals een betrouwbaar imago en tevreden medewerkers en stakeholders. Hoe beperkt u uw risico’s en zorgt u dat u zonder veel afleiding uw blik op de toekomst houdt? Aan veel ondernemersaspecten kleeft een juridische kant. Een goed contract, begeleiding bij een conflict tussen aandeelhouders of advies bij een bedrijfsovername: wij hebben de kennis in huis om u te adviseren, om te bemiddelen en om te procederen. Ook buiten de landsgrenzen. Wij nemen u juridisch werk uit handen. Hierdoor houdt u de focus op het ondernemen.

Wij denken verder dan het wetboek en kijken samen naar mogelijkheden. Dat kan zijn op het gebied van samenwerkingsverbanden, rechtsvormen, bedrijfsoverdrachten, fusies, aandeelhouders- en managementovereenkomsten of commerciële contracten. Ook schakelt u ons in bij reorganisaties of herstructurering. Wij bieden strategische advisering en begeleiding op alle snijvlakken van het ondernemerschap. Als het nodig is procederen wij voor u. Wij staan naast, voor of achter u. Zichtbaar of onzichtbaar. Precies wat u op dat moment nodig hebt.

Waarom een ondernemingsrechtadvocaat van TRC advocaten?

 

  • Al bijna 70 jaar actief in het ondernemingsrecht
  • Een groot hecht team van daadkrachtige ondernemingsrechtadvocaten
  • Hoog kennisniveau door specialisatieopleidingen, naast verplicht bijscholing, altijd up to date
  • Ervaren adviseurs en procesadvocaten op het gebied van commerciële contracten, fusie en overname, aandeelhoudersgeschillen, aansprakelijkheid en incasso
  • Adviseurs in grensoverschrijdende vraagstukken (Belgian Desk)
  • Aangesloten bij VIA (Vereniging van Incasso- en procesadvocaten)

Heeft u vragen of bent u op zoek naar juridisch advies?

Laat hieronder uw gegevens achter en geef aan wat uw vraag is. U wordt dan zo spoedig mogelijk geholpen door een van onze specialisten.

Receptie TRC Advocaten

Eerlijk advies van onze specialisten

Voor ondernemers en de mens erachter

Betrokken