TRC Advocaten Website066

Insolventie

TIJDIG INGRIJPEN OP CRUCIALE MOMENTEN

Een faillissement heeft vaak ingrijpende gevolgen. Niet alleen voor het bedrijf in financiële nood, maar ook voor partijen die met het faillissement worden geconfronteerd: leveranciers, geldverstrekkers en afnemers. De gevolgen van een faillissement zijn vaak voelbaar in de hele bedrijfsketen. Heeft u hulp nodig als schuldeiser of als ondernemer bij een herstructurering, doorstart of een kwestie rondom bestuurdersaansprakelijkheid? Wij helpen u om met tijdig ingrijpen erger te voorkomen.

De insolventierechtadvocaten van TRC kennen de problematiek waarmee iedere partij te maken krijgt. Hierdoor treden zij richtinggevend en adequaat voor u op. Dit mede dankzij de kennis en ervaring die zij hebben opgedaan door regelmatig in opdracht van de rechtbank op te treden als curator. Ons team is bekend met de wijze waarop curatoren in faillissementen optreden en hoe faillissementen worden afgewikkeld. Vanuit die ervaring zijn zij goed in staat om u als ondernemer bij te staan bij een herstructurering of wanneer u wordt geconfronteerd met een (dreigend) faillissement.

 

Waarom een insolventierechtadvocaat van TRC advocaten?

  • Al bijna 70 jaar actief als adviseur op het gebied van insolventie en herstructurering
  • Een team van gedreven en daadkrachtige specialisten
  • Hoog kennisniveau, zowel financieel als juridisch, door specialisatieopleidingen, altijd up to date
  • Door de wol geverfd, mede door praktijkervaring als curator
  • Aangesloten bij Insolad en Nederlandse Vereniging voor Herstructurering

Heeft u vragen of bent u op zoek naar juridisch advies?

Laat hieronder uw gegevens achter en geef aan wat uw vraag is. U wordt dan zo spoedig mogelijk geholpen door een van onze specialisten.

Receptie TRC Advocaten

Eerlijk advies van onze specialisten

Voor ondernemers en de mens erachter

Betrokken