TRC Website AR 1

Arbeidsrecht

Zorg voor optimale arbeidsverhoudingen

Arbeidsrecht. Bedrijven, overheidsinstanties, particulieren; iedereen heeft ermee te maken. Voor werkgevers zijn werknemers het belangrijkste kapitaal, voor werknemers is het dienstverband vaak de belangrijkste bron van inkomsten. Het arbeidsrecht regelt de verhouding tussen werkgever en werknemer. Het gaat dan om de verhoudingen bij het aangaan van de arbeidsovereenkomst, gedurende de arbeidsovereenkomst en rondom het einde van de arbeidsovereenkomst.

Onze arbeidsrechtadvocaten werken in opdracht van werkgevers, HR-professionals, bestuurders en ondernemingsraden. Ook individuele werknemers staan wij bij op alle arbeidsrechtelijke terreinen. Onze expertise ligt op het gebied van het opstellen van arbeidsovereenkomsten, begeleiding bij ontslag, advisering rondom medezeggenschap, arbeidsongeschiktheid, veiligheid op de werkvloer en reorganisaties.

Het arbeidsrecht houdt niet op bij de landsgrenzen. Zeker niet in deze regio met een groei aan grensarbeiders en expats. Hiervoor onderhouden we intensief contact met buitenlandse advocatenkantoren en hebben we een strategische alliantie met het Belgische kantoor Reyns Advocaten.

Waarom een arbeidsrechtadvocaat van trc advocaten?

  • Al bijna 70 jaar lang actief in het arbeidsrecht
  • Een vast team van vijf toegewijde arbeidsrechtadvocaten
  • Specialisatieopleidingen naast jaarlijkse verplichte bijscholing, altijd up to date kennis
  • Uitgebreid netwerk voor internationale kwesties
  • Dagelijks begeleiden wij meer dan tientallen cliënten
  • Aangesloten bij Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Nederland (VAAN)

Heeft u vragen of bent u op zoek naar juridisch advies?

Laat hieronder uw gegevens achter en geef aan wat uw vraag is. U wordt dan zo spoedig mogelijk geholpen door een van onze specialisten.

Receptie TRC Advocaten

Eerlijk advies van onze specialisten

Voor ondernemers en de mens erachter

Betrokken