TRC Advocaten Erfrecht

Erfrecht

MENSELIJKE BEGELEIDING BIJ DE AFWIKKELING VAN EEN NALATENSCHAP

Wanneer in uw omgeving iemand overlijdt komt er veel op u af. Naast alle emoties waar u mee moet omgaan, zijn er ook veel praktische zaken die moeten worden geregeld. Hoe die zaken geregeld moeten worden is bepaald in het testament en in het erfrecht. Bij de afwikkeling van de nalatenschap krijgt u altijd te maken met het erfrecht. Het erfrecht regelt tal van zaken die opspelen bij de afwikkeling van een nalatenschap. Zo geeft het erfrecht bijvoorbeeld antwoord op de vraag wie de erfgenamen zijn indien de erflater geen testament heeft opgesteld en wie er bevoegd is om namens de nalatenschap beslissingen te nemen. Ook zijn er verschillende termijnen in het erfrecht vastgelegd waar rekening mee gehouden moet worden.

De erfrechtadvocaten van TRC Advocaten hebben jarenlange ervaring met het adviseren en procederen over uiteenlopende kwesties welke zich tijdens de afwikkeling van een nalatenschap kunnen voordoen. Daarbij treden zij met enige regelmaat ook op als executeur of - door de rechtbank benoemd – vereffenaar. Neemt u gerust contact op met één van onze specialisten indien u vragen hebt over (de afwikkeling van) een nalatenschap. 

 

Waarom een erfrechtadvocaat van TRC advocaten?

  • Al bijna 70 jaar actief in het erfrecht
  • Een specialistisch team van drie bevlogen erfrechtadvocaten
  • Jaarlijkse bijscholing, altijd up to date kennis
  • Aangesloten bij de Vereniging Erfrecht Advocaten Nederland (VEAN)

Heeft u vragen of bent u op zoek naar juridisch advies?

Laat hieronder uw gegevens achter en geef aan wat uw vraag is. U wordt dan zo spoedig mogelijk geholpen door een van onze specialisten.

Receptie TRC Advocaten

Eerlijk advies van onze specialisten

Voor ondernemers en de mens erachter

Betrokken