TRC Advocaten Website056

Familierecht

PERSOONLIJKE BEGELEIDING VOOR U, UW GEZIN EN UW ONDERNEMING

Een scheiding of verbreking van samenleving zorgt voor onzekerheid en een achtbaan aan emoties. Er komen zaken op u af die nieuw zijn voor u. Waar begint u? Kiest u voor mediation of een eigen advocaat? Wij zorgen dat het hele scheidingstraject behapbaar wordt en dat u stap voor stap dit proces doorloopt. Wij vertalen juridisch materiaal naar heldere taal. Wij houden oog voor uw gezin, uw onderneming en uzelf. Door jarenlange ervaring weten wat u nodig heeft. Wij beseffen hoe belangrijk betrokkenheid is, zonder de zakelijke aspecten uit het oog te verliezen.

Rust in de tent en duidelijkheid over de toekomst, dat is wat onze cliënten meestal willen. Wij helpen u met alle juridische aangelegenheden op het gebied van echtscheiding ouderschapsplan, partner- en kinderalimentatie, afwikkeling huwelijkse voorwaarden en verdeling van een gemeenschap van goederen. Wij realiseren ons daarbij, dat er ook speciale aandacht moet zijn voor de gevolgen voor uw onderneming bij een echtscheiding. Zodat u zo snel mogelijk de rust heeft om te verwerken en weer vooruit te kijken.

Waarom een familierechtadvocaat van TRC advocaten?

 

  • Al bijna 70 jaar actief in familierecht
  • Gespecialiseerd in echtscheiding en alimentatie van ondernemers
  • Inhouse mediators
  • Jaarlijkse bijscholing, altijd up to date kennis
  • Aangesloten bij de Vereniging voor Familierechtadvocaten Scheidingsmediators (vFAS)

Heeft u vragen of bent u op zoek naar juridisch advies?

Laat hieronder uw gegevens achter en geef aan wat uw vraag is. U wordt dan zo spoedig mogelijk geholpen door een van onze specialisten.

Receptie TRC Advocaten

Eerlijk advies van onze specialisten

Voor ondernemers en de mens erachter

Betrokken