Ervaren advocaat omgevingsrecht

Heb jij affiniteit met en minimaal 7/8 jaar ervaring in het omgevingsrecht?

Ben jij daarnaast flexibel, commercieel ingesteld en enthousiast om als advocaat aan de slag te gaan voor ondernemers en overheden, dan komen wij graag met je in contact.

TRC Advocaten B.V. is een middelgroot advocatenkantoor in Veldhoven. TRC Advocaten heeft een ervaren en gedreven team van 20 gespecialiseerde advocaten, die vooral op het gebied van het ondernemings- en arbeidsrecht, het omgevingsrecht, het bouw- en vastgoedrecht, de insolventiepraktijk en het familie- en erfrecht werkzaam zijn.

Onze cliënten komen met name uit het midden- en kleinbedrijf, maar ook beursgenoteerde ondernemingen en (lokale) overheden worden door ons team bijgestaan. Daarnaast blijven zaken voor particuliere cliënten een belangrijk onderdeel uitmaken van onze dagelijkse praktijk.

In verband met het grote zakenaanbod zoeken wij een ervaren advocaat-medewerker (M/V) voor ons team Bouw en Vastgoed en meer specifiek een advocaat met ervaring in het omgevingsrecht. Ons team Bouw en Vastgoed bestaat uit 7 advocaten en 1 advocaat-stagiaire, die jou graag verwelkomen ter uitbreiding en versterking van het team.

De kandidaat aan wie wij denken:

  • is enthousiast en initiatiefrijk en beschikt over een flinke dosis ambitie en passie voor het vak van advocaat;
  • maakt gemakkelijk contact, heeft een commerciële instelling en vindt het leuk om zich actief bezig te houden met acquisitie;
  • heeft de studie Nederlands recht met uitstekende cijfers afgerond en heeft minimaal 7/8 jaar ervaring in het omgevingsrecht;
  • heeft een nuchtere, proactieve en dienstverlenende houding;
  • is een teamplayer, maar kan ook prima zelfstandig werken;
  • is sociaal vaardig en kan zich zowel mondeling als schriftelijk goed uitdrukken in de Nederlandse en Engelse taal.

Wij bieden je de mogelijkheid om in een dynamische proces- en adviespraktijk je eigen zaken te behandelen en je praktijk op te bouwen. Binnen ons kantoor werken we in teams, ingedeeld per rechtsgebied. Er is bij ons kantoor volop ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden. Er heerst bij TRC Advocaten een uitstekende en informele werksfeer en er worden je goede arbeidsvoorwaarden geboden, naast een goede work-life balance.

Voor vragen, opmerkingen en sollicitaties kunt u zich richten tot mw. mr. G.G.J. van Kooten (g.vankooten@trc-advocaten.nl). Uw sollicitatie zal vertrouwelijk en discreet worden behandeld.