TRC Advocaten Website Over ons

Over TRC Advocaten

Luisteren. Helpen. Groeien.

TRC Advocaten werkt met daadkracht en een tomeloze drive aan juridische aangelegenheden. Dat doen wij niet vóór, maar mét u. Luisteren, helpen, doorzetten en groeien: we doen het samen. Wij kennen uw organisatie. Dat schept een band en zorgt ervoor dat we betrokken en bereikbaar zijn.

 

LAAT ONDERNEMERS ONDERNEMEN

Wij staan voor een nuchtere aanpak en geven volledige aandacht aan u en uw juridische vraagstukken. Toewijding betekent voor ons: met bezieling samenwerken aan zaken waarvan ons hart sneller gaat kloppen. Zorgen dat we problemen voor de ondernemer, privé en zakelijk, voorkomen en oplossen. Vooruitdenken om ondernemers, en de mens erachter, zorgeloos te laten groeien.

Ondernemen in deze regio biedt kansen, maar ook uitdagingen.

Samen werken we aan uw vraagstukken. Kordaat, duidelijk en in uw taal; informeel met een vleugje humor en uiteraard… met een zachte g. En altijd met een winnaarsmentaliteit.

Overleg3

Onze kracht

Het klinkt vanzelfsprekend voor een advocatenkantoor, maar hoe hou je je kennis van onschatbare waarde? Nog belangrijker: hoe vertaal je die naar de praktijk van je cliënten? Dat vraagt om inzet en inzicht. Om ambitie en werklust. Eigenschappen die al onze specialisten - naast tal van andere kwaliteiten - bezitten. Feedback van klanten leert ons dat opdrachtgevers ons zien als: eerlijk, toegankelijk en laagdrempelig.

Doorgaan. Altijd.

Enerzijds zorgen wij ervoor dat u altijd kunt doorgaan; met ondernemen, met werken, met leven. Anderzijds werken wij er hard aan om ons team aan specialisten zo stabiel mogelijk te houden. Het verloop is klein, de ambitie om te groeien groot. Wij gaan door, onze cliënten gaan door. No excuses.

TRC Advocaten Website073

In het hart van Brainport

Onze Brabantse roots zitten sterk verankerd in de bruisende Brainport regio. Een unieke plek in de wereld waar co-creatie hoog in het vaandel staat. Voor ons betekent dat: samenwerken om grenzen te verleggen en vandaag te werken aan de toekomst van morgen. Wij zijn hier geworteld, gepokt en gemazeld en weten precies wat hier speelt. Die kennis, die brengen we naar u toe. 

TRC Brainport