Wat kost een advocaat?

De advocaten van TRC Advocaten werken in beginsel op basis van een vooraf met u afgesproken uurtarief, te vermeerderen met kantoorkosten en 21% BTW. Het uurtarief varieert naar gelang de ervaring van de bewuste advocaat en de omvang en spoedeisendheid van de zaak. TRC Advocaten zal u hier vanzelfsprekend voorafgaand aan de verstrekte opdracht volledig over informeren.

 

Indien u voor rechtsbijstand verzekerd bent, kan TRC Advocaten u in veel gevallen verder kosteloos terzijde staan. Het een en ander is afhankelijk van de polisvoorwaarden van uw rechtsbijstandverzekeraar. TRC Advocaten is graag bereid met u naar de mogelijkheden te kijken.

 

Tot slot werkt een aantal advocaten van TRC Advocaten ook op toevoegingsbasis voor particuliere cliënten. Een toevoeging is een vorm van gefinancierde rechtsbijstand door de overheid. Een groot deel van de kosten van de advocaat wordt dan vergoed door de Raad voor rechtsbijstand. U bent in de meeste gevallen dan wel een eigen bijdrage verschuldigd.

 

Voor meer informatie over de kosten, kunt u uw concrete vraag ook stellen via het contactformulier.

 

Staat uw vraag hier niet bij of hebt u op- of aanmerkingen of suggesties? Neem contact met ons op via info@trc-advocaten.nl of via (+31) (040) 2944500.


 Terug naar overzicht