TRC Advocaten bij arbeidsrecht

Bent u op zoek naar een advocaat na ontslag in Veldhoven of omgeving? De advocaten binnen de sectie Arbeidsrecht van TRC Advocaten hebben alle kennis in huis om u uitstekend te begeleiden in de onderhandelingen met uw werkgever.

Een advocaat bij ontslag in regio Veldhoven

In het arbeidsrecht zijn de wetten en regels vastgelegd die gelden in de rechtsverhouding tussen werkgever en werknemer. Doordat deze wetten regelmatig veranderen, kan het lastig zijn om bij ontslag te weten wat uw rechten en plichten zijn. Weet u bijvoorbeeld dat, als u langer dan twee jaar in dienst bent bij een werkgever, u recht heeft op een transitievergoeding, oftewel ontslagvergoeding? Heeft u in de omgeving Veldhoven voor transitievergoeding een advocaat nodig? Dan staan wij voor u klaar!

TRC Advocaten voor hulp bij arbeidsrecht

Overigens kunnen we u op veel meer vlakken van dienst zijn als het gaat om arbeidsrecht. Wij kunnen daarbij zowel werknemers als werkgevers bijstaan. Heeft u als werkgever in de omgeving van Veldhoven met betrekking tot transitievergoedingen een advocaat nodig? Dan helpen we u graag verder. Maar ook wanneer u vragen heeft over het opstellen van diverse soorten arbeidscontracten, concurrentiebedingen of een wijziging van arbeidsvoorwaarden kunt u bij ons terecht. Of denk bijvoorbeeld eens aan de volgende onderwerpen, die allen onder het arbeidsrecht vallen:

  • medezeggenschapsrecht
  • werknemersrecht
  • werkgeversrecht
  • pensioenrecht
  • collectief ontslagrecht
  • loonvorderingen
  • gelijke behandeling
  • CAO-recht
  • onderscheid werknemer/ZZP'er

 

Kennisdocoment WAB-proof ondernemen 

Vanaf 1 januari 2020 is de Wet arbeidsmarkt in balans (WAB) van kracht. Bent u als drukke ondernemer voorbereid op deze wetswijziging? Aan de hand van zeven ondernemersvragen helpen wij u met wat u moet regelen vóór 2020, en hoe u verder WAB-proof kunt ondernemen in 2020. 

 

 

Contact met TRC Advocaten

Heeft u een vraag over een van bovenstaande onderwerpen? Of heeft u een vraag, maar weet u niet zeker of deze arbeidsrecht betreft? Twijfel niet en neem nu contact op met een van onze specialisten op het gebied van arbeidsrecht. Vul hier het contactformulier in of neem contact op via ons telefoonnummer. We helpen u graag met het beantwoorden van uw vraag en het zoeken naar de meest optimale oplossing.

Werkzame
advocaten